Agrár és élelmiszeripari workshop az új támogatási programokról

Az MBH Consulting Zrt. június 29-én, az aratást kezdetét jelző Péter-Pál napján, agrár workshop-ot tartott Kecskeméten. A rendezvény hibrid formában került megrendezésre, és mind személyesen, mind az online térben lehetőség volt csatlakozni.

A workshop első előadását Papp Zsolt György, vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkár tartotta a jelenlegi és a várható támogatási lehetőségekről. A résztvevők elsősorban a precíziós fejlesztések kapcsán tettek fel kérdéseket, de fontos téma volt az élelmiszeripari üzemek fejlesztése is. Ezt követően Dr. Barancsi Ágnes beszélt a projektek előkészítéséhez kapcsolódó feladatokról és pályázatok elszámolásának kérdéseiről. A rendezvényt Salga Péter előadása zárta, akik a Dyntell Software képviseletében, az agrárium számára megnyíló informatikai fejlesztési lehetőségeket mutatta be.

Bízunk benne, hogy a résztvevők hasznos információkat kaptak az agrárium és az élelmiszeripar számára megnyíló támogatási forrásokról.

Az MBH Consulting Zrt. következő workshopja július közepén kerül megrendezésre, és ezúttal a K+F támogatási lehetőségeket járjuk körbe. Iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy lépjen velünk kapcsolatba, hogy ne maradjon le a hasznos információkról.