Eredményesen zárult a GINOP és VEKOP pénzügyi eszközök új értékesítési hálózatának kialakítására vonatkozó közbeszerzési pályázat

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 8. prioritása, és a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) pénzügyi eszközök értékesítési hálózatának kialakítására – MFB Pontok rendszerének létrehozására – kiírt közbeszerzése eredményesen lezárult. Az MFB Pontok hálózatában való részvétel jogát a Takarékbank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Budapest Bank Zrt. és az FHB Zrt. konzorciuma nyerte el a pályázaton. A kiválasztott pénzügyi közvetítőkkel a szerződés aláírására 2016.04.20-án került sor.
Az aláírt szerződés keretében megkezdődött az MFB Pontok kiépítése. A GINOP és VEKOP hiteltermékek illetve kombinált hiteltermékek közvetítésére specializálódott fiókhálózat első körben a fővárosban és a megyei jogú városokban, majd fokozatosan, országszerte több mint 400 helyen kerül kialakításra. 2016 május második felétől az első huszonhat MFB Ponton keresztül nyílik  lehetőség az  európai uniós forrású hiteltermékek igénylésére.

Kapcsolódó dokumentumok: Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP)

 

Széchenyi 2020