Kkv-k figyelem! Érkezik a lehetőség

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Zrt. június 16-tól június 30-ig országos tájékoztató rendezvénysorozatot tart az MFB Pontokról hat helyszínen. A vidéki nagyvárosokba szervezett országos road-show célja, hogy részletes információkkal segítse a vállalkozások tájékozódását és forráshoz jutását – adta hírül a bank.

Hat vidéki nagyvárosban – Győrben, Miskolcon, Szegeden, Debrecenben, Pécsett és Székesfehérváron – rendezi meg a fejlesztési bank az MFB Pontokról szóló országos tájékoztató roadshow-ját.

A rendezvénysorozat célja, hogy a vidéki megyeszékhelyeken, gazdasági centrumokban működő vállalkozásokkal megismertesse az MFB Pontokat, és tájékoztassa őket a már 76 helyen elérhető első visszatérítendő pénzügyi eszköz forrásról, illetve a későbbiekben várható uniós termékekről. A rendezvényeken banki szakemberek előadásai mellett kerekasztalok is lesznek, amelyeket követően személyes konzultációra is lehetőség nyílik.

Az MFB és az MFB Pontokat működtető négytagú konzorcium szakemberei ismertetik a nulla százalékos kamattal elérhető első Mikro, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése hitel részleteit, melyet elsősorban termelőeszközök, beruházások és járulékosan forgóeszközök beszerzésére lehet felhasználni.

Emellett a visszatérítendő európai uniós hitelkonstrukciók idei tervezett menetrendjéről, az igénybevétel feltételeiről, a pénzügyi eszközök helyi, regionális jellemzőiről, ágazati jellegzetességeiről is részletesen szó lesz az országos rendezvénysorozaton.

 

Tekintse meg a road-show helyszíneit!