Március 6-tól szüneteltetik az Építőipari Támogatási Programot

A kormany.hu-n ma megjelent közlemény szerint március 6-án éjféltől felfüggesztésre kerül az „Építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás” című pályázati felhívás.

Mivel a közleményben az szerepel, hogy a megadott postafiókra a mai nap éjfélig beérkezett kérelmeket fogadják be, így azok akik eddig nem nyújtották be a pályázatot, hiába igyekeznek, éjfélig várhatóan nehezen lesz lehetséges az adott postafiókba beérkezni a kérelmeiknek, még akkor is, ha azokat ma, a határidő előtt postázzák.

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye:

„Tájékoztatjuk a tisztelt támogatást igénylőket, hogy „Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás” című támogatási program esetében különösen nagy számú támogatási kérelem érkezett be, ezért a beérkezett kérelmek feldolgozásának idejére a támogatási kérelmek beadása 2018. március 6. 24.00 órától átmenetileg szünetel. A 2018. március 6. 24.00 óráig a Nemzetgazdasági Minisztérium részére a támogatási tájékoztatóban megjelölt címre beérkezett kérelmek elbírálása folyamatosan történik.”

Forrás: kormany.hu