MBH Consulting Zrt. névváltozási tájékoztató

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank hármas bankfúziójának következtében 2023. május 1-én létrejött Magyarország második legnagyobb kereskedelmi bankja, amely több területen is piacvezető pozícióval rendelkezik. Az egyesült bank e dátumtól kezdve MBH Bank Nyrt. néven folytatja működését.

Az MKB Consulting Zrt., az MBH Bank Nyrt. leányvállalataként szintén nevet változtat, ennek értelmében 2023. május 1-ei hatállyal a régi MKB Consulting Zrt. névvel kapcsolatos összes jogviszonyunkat az új névvel, MBH Consulting Zrt.-ként folytatjuk.

Az MBH Consulting Zrt. a jövőben is szolgáltatásai teljes skálájával áll ügyfelei rendelkezésére változatlan cégfilozófiával és üzletpolitikával. Az MBH Consulting Zrt. továbbra is az ügyfeleire fókuszálva nyújtja a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat, és elkötelezett marad az ügyfelek elégedettsége és a hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítása mellett.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel az új névvel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Az ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat@mbhconsulting.hu elérhetőségen áll rendelkezésére, és szívesen segít bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban.