Megjelent a GINOP 2016-os menetrendje!

Érdemes végigfutni a Magyar Közlönyben megjelent Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési keretének menetrendjét, a 2016-os évben várhatóan pályázati dömping fog következni! A GINOP keretében közel 1900 milliárd forint lesz elérhető még az idén!

Ennek keretében a korábban meghirdetett prototípus fejlesztési pályázat mellett ismét lesz forrás kkv-k számára kapacitásbővítésre.

Továbbá új pályázati lehetőségek nyílnak épületenergetikai korszerűsítésekre, logisztikai szolgáltatások, ipari parkok fejlesztésére, vállalati képzésekre, valamint infokommunikációra és még számos egyéb célra.

 

Nagy beruházások – kedvező változások

Jelentős könnyítések történtek az úgynevezett Egyedi kormánydöntéssel megítélt közvetlen támogatási forma feltételrendszerében. Csökkentek a támogatáshoz jutás minimum feltételei és a kötelező munkahelyteremtésnél figyelembe vehetők a szerződött beszállítónál megjelenő új munkahelyek is.

Az alábbi táblázatokban fel vannak tüntetve a várható pályázatok a felhívás tervezett idejével és keretösszegével. Görgessen lejjebb!

1. magyar közlöny

2.

3. 4. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12 13. 14. 15. 16.

 

Magyar Közlöny/ Napi.hu