Több GINOP pályázat módosult a napokban!

Módosult a Nemzeti Parkok komplex turisztikai fejlesztését, a Stratégiai K+F műhelyek kiválóságát és a K+I infrastruktúra megerősítése nemzetköziesedés, hálózatosodás támogató felhívás.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Nemzeti Parkok komplex turisztikai fejlesztése” című (GINOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás 4.3 A támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja című fejezete, a mai nappal módosult az alábbiak szerint:

Jelen Felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2016. év 05. hó 23. naptól 2018. év 05. hó 23. napig van lehetőség.

GINOP 7.1.5-16 Nemzeti parkok komplex turisztikai fejlesztése

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Stratégiai K+F műhelyek kiválósága” című (GINOP-2.3.2-15 kódszámú) Felhívás. A módosítások a Felhívás alábbi pontjait érintették:
 1. Az igényelhető támogatás maximuma 1500 millió Ft-ra csökkent.
 2. A Felhívás 1.1 pontja kiegészült azzal, hogy fenntartható kiválósági központok („center of excellence”) jöjjenek létre.
 3. A Felhívás 1.2 pontjában módosult a támogatott támogatási kérelmek várható száma.
 4. A Felhívás 5.5 pontja kiegészült a szállás és rendezvény részvételi költségekkel, illetve a meglévő gépek átalakításának költségeivel.
 5. A Felhívás 5.8 „Nem elszámolható költségek köre” pontjából törlésre került a meglévő gépek átalakításának költségei és az utazási, illetve szállásköltség. Továbbá a pont kiegészült azokkal a költségtételekkel, amelyek a felhívás 6. b) pontjának megfelelően nincsenek alátámasztva 1 db, érvényes helyzet – és piacfelmérésben részt vevő által kiállított tájékoztatással, vagy ajánlattal, vagy nem megfelelő tájékoztatással, vagy ajánlattal kerültek alátámasztásra.
 6. Technikai módosítások történtek a 3.1; 5.4; 5.7; 7 pontokban.

A felhívás módosításhoz tartozó módosított kitöltőprogram a későbbiekben válik elérhetővé, amelyről külön közlemény fog megjelenni.

GINOP-2.3.2-15 – Stratégiai K+F műhelyek kiválósága

 

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „K+I infrastruktúra megerősítése – nemzetköziesedés, hálózatosodás” című (GINOP-2.3.3-15 kódszámú) Felhívás.

A módosítások a Felhívás alábbi pontjait érintették:

 1. Átalakításra került a Felhívás 1.1 pont pontja.
 2. Módosultak a Felhívás 4.3 pontjában szereplő tartalmi értékelési szempontok.
 3. A Felhívás 5.5 pontja kiegészült a meglévő gépek átalakításának költségeivel.
 4. A Felhívás 5.8 „Nem elszámolható költségek köre” pontjából kikerült a meglévő gépek átalakításának költségei. Továbbá a pont kiegészült azokkal a költségtételekkel, amelyek a felhívás 6. b) pontjának megfelelően nincsenek alátámasztva 1 db, érvényes helyzet – és piacfelmérésben részt vevő által kiállított tájékoztatással, vagy ajánlattal, vagy nem megfelelő tájékoztatással, vagy ajánlattal kerültek alátámasztásra.
 5. Technikai módosítások történtek a 3.1; 4.2; 4.4.1; 5.7; 7; 8 pontokban.

A felhívás módosításhoz tartozó módosított kitöltőprogram a későbbiekben válik elérhetővé, amelyről külön közlemény fog megjelenni.

GINOP-2.3.3-15 – Kutatási infrastruktúra megerősítése – nemzetköziesedés, hálózatosodás

 

Széchenyi 2020