Rólunk

Az MBH Consultingnál mindannyian partnereink üzleti növekedését segítjük a fenntarthatóság és a zöld gazdaság szempontjait figyelembe véve. Tanácsadóként azon dolgozunk, hogy megbízható szakértő partnerként támogassuk ügyfeleinket fejlődésükben.

Mit nyújtunk ügyfeleinknek?

 • személyre szabott pénzügyi megoldásokat
 • teljes körű pályázatmenedzselést a projektfejlesztéstől a sikeres projektzárásig
 • zöld vállalati működéssel kapcsolatos tanácsadást
 • innovációmenedzsmenttel és a kutatás-fejlesztési adókedvezmények igénybevételével kapcsolatos tanácsadást
 • támogatáspolitikai és kockázatitőke-tanácsadást

Melyek a tanácsadói piacon egyedülálló jellemzőink?

 • szakértő pénzintézeti hátterünket az MBH Pénzügyi Csoport biztosítja
 • kipróbált és bevált modelljeink vannak
 • lefedjük a teljes projektciklus folyamatát
 • a különböző projekteket az egyedi igényekhez igazítva támogatjuk
 • szakmai együttműködő partnereinkkel közösen széles és naprakész tudásbázissal rendelkezünk
 • folyamatos üzletfejlesztési tevékenységünkkel támogatjuk a változó ügyféligényeket

Menedzsment

Garamszegi Tamás
Vezérigazgató

Befektetési és kereskedelmi banki tapasztalatok után 2017 óta vezetem a Takarék/Magyar Bankholding egyes leányvállalatait. A legkülönbözőbb méretű és profilú vállalatok mindegyikénél a banki integráció és együttműködés erősítése, valamint a működési stabilitás megalapozása volt a célom. Az MBH Consulting esetén a társaság hosszú távú, stabil és eredményes működésének kialakítását tekintem legfőbb feladatomnak.

Sándor Tímea
Pályázati Igazgató
Pályázati Igazgatóság

Pályázatíró-projektmenedzserként az elmúlt 18 évben különböző piacvezető pályázati tanácsadó cégeknél gyűjtöttem tapasztalatot. Az MBH Consultingnál 2015. óta dolgozom vezető menedzserként, 2020. óta pedig a pályázati igazgatóság munkáját irányítom a legjobb tudásom szerint. Szakterületeim a kutatás-fejlesztési és innovációs projektek fejlesztése, kidolgozása és menedzselése, továbbá a vállalatfinanszírozási tanácsadás.

Mocsári Klaudia
Operatív igazgató
Operatív Működésért Felelős Igazgatóság

Közgazdászként végeztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen, azóta pénzügyi területen dolgozom. 5 éve csatlakoztam az MBH Consulting csapatához háttértámogatási tanácsadóként, 2020 ősze óta pedig a háttértámogatási csapat munkáját irányítom. Fő szakterületem a pénzügyi menedzsment és kontrolling.

Mersits-Szatmári Zsófia
HR vezető

Pályaorientációm kezdetétől fogva, már a tanulmányaim során is erre a szakmára készültem, közgazdász diplomám és mester diplomám is a HR tudományok köré épült. Humánpolitikai szakemberként több, mint 15 éve dolgozok a piac különböző területein és szegmenseiben, vállalati oldalon és szolgáltatói oldalon fejvadászként is tevékenykedtem. Az MBH Consulting Zrt. tevékenységét HR vezetőként támogatom üzleti, stratégiai, fejlesztési és innovációs humán jellegű folyamatok kialakításával, irányításával és működtetésével.