A Magyar Bankholding három tagbankja a tanácsadási finanszírozásban is együttműködik a jövőben

Az MBH Consulting Zrt. örömmel jelenti be, hogy 2021. április 25-én együttműködési megállapodást kötött a Takarékbank Zrt.-vel és a Budapest Bank Zrt.-vel. A megállapodások értelmében az MBH Consulting elsősorban vállalkozásfejlesztési és digitalizációs témakörökben nyújt támogatást egyelőre az érintett tagbankok, majd a későbbiekben a Magyar Bankholding Zrt. számára.

A 2021-2027 közötti európai uniós támogatási ciklus új pályázati konstrukciói kínálta lehetőségek maximális kiaknázása érdekében a felek közös workshopokat, tájékoztatókat szerveznek a tagbanki ügyfelek felkészítése céljából az MBH Consulting szakértői segítségével. Az együttműködés keretében az MBH Consulting munkatársai a 21. századi igényekhez igazodva digitális, oktatási és marketing tartalmakkal is segítik a Takarékbank és a Budapest Bank munkatársainak munkáját az online konzultációk biztosításától egészen a különböző támogatási szakterületeket bemutató e-learning tananyagokig.

A pályázati és támogatási témák mellett az MBH Consulting szolgáltatásai közt egyre nagyobb szerepet kapnak a különböző klímavédelmi és zöld szolgáltatások. A társaság a magyar tanácsadói piacon az elsők között jelent meg a vállalati ügyfelek részére elérhető, a zöld kötvényekhez kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásokkal, amelyek természetesen a Takarékbank és a Budapest Bank ügyfelei részére is rendelkezésre állnak. Az MBH Consulting célja, hogy szolgáltatásaival hozzájáruljon a fenntarthatóbb és zöldebb gazdaság kialakításához. Ezzel összhangban a társaság megújult arculattal, a vállalatok, önkormányzatok, intézmények megbízható és felelős finanszírozási tanácsadó partnereként folytatja eddigi munkáját.

Forrás: https://www.vg.hu/penzugy/penzugyi-hirek/ujabb-megallapodast-irtak-ala-a-bankholding-tagjai-3800077