Az MBH Consulting a Fenntarthatóság Világtalálkozón – PLANET 2021

2021. november 29. – december 5. között rendezik meg a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozót, amelyen az MBH Consulting szakembereivel is találkozhatnak az érdeklődők.

A rendezvényen a világ vezető politikai döntéshozói, a tudományos élet képviselői és nemzetközi szervezetek magas rangú tisztségviselői, finanszírozási intézmények vezetői és a fenntarthatósági célok megvalósításában élenjáró, konkrét megoldásokat felvonultató vállalatok képviselői szólalnak fel.

A Világtalálkozó célja, hogy felhívja a figyelmet a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra és a gyakorlatba átültethető válaszokat adjon a fenntarthatóság terén tapasztalható kihívásokra.

Az MBH Consultingnál hiszünk abban, hogy közösen hozzájárulhatunk egy fenntarthatóbb és zöldebb gazdaság kialakításához, ezért felelős partnerként támogatjuk ügyfeleinket a megújulásban. Szolgálatatásaink, mint például a zöld kötvény, a zöld hitel keretrendszerek kialakítása és az ESG tanácsadás is mind ezt a célt szolgálják. Célunk, hogy pénzügyi tanácsadó cégként tapasztalatainkat és szaktudásunkat a zöld pénzügyek elterjesztése, a zöld beruházások körének bővítése mellé állítsuk. Víziónkba is beemeltük a fenntarthatósági és klímaalkalmazkodást segítő szempontokat, kiemelt figyelmet fordítunk a zöld gazdaság támogatására, valamint az ESG-szempontok képviseletére, így nem volt kérdés, hogy szaktudásunkat megosszuk a szakmai rendezvényre ellátogató érdeklődőkkel is.

A Planet 2021 egy héten keresztül számos szakmai kiállítót mutat be a visegrádi országokból, akik technológiai fejlesztéseikkel, innovatív termékeikkel és szolgáltatásaikkal segíthetik elő a fenntarthatósági fordulatot. A startupoktól a nagyvállalatokig bezárólag minden olyan üzleti szereplő számára lehetőség nyílik a megjelenésre, melyek segítik a fenntarthatóságot, és új megoldásokat nyújtanak az élhetőbb jövőért, az energia, a mezőgazdaság, a közlekedés, a víz- és hulladékgazdálkodás, valamint az „okos városok” fejlesztése terén. A rendezvény egyik kiemelt célkitűzése, hogy a fiatal korosztály figyelmét is felhívja a fenntartható életmód fontosságára.

Alakítsuk együtt a jövőt!

Találkozzunk 2021 november 30 – december 03. között.

Várjuk kedves ügyfeleinket a Hungexpo, 21D standjánál.

Védettségi igazolvány és maszk használata az esemény részvételéhez szükséges.

Forrás és további részletek: https://planetbudapest.hu