Meghosszabbított határidők a Kisfaludy Program szálláshely fejlesztési pályázatoknál

A Balaton és a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai fejlesztési térségek szállodafelújítási és szálloda, panzió-létesítési pályázatainak beadási határideje 2018. április 16-ra módosult.

A Magyar Turisztikai Ügynökség meghosszabbította a Balaton és a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai fejlesztési térségben a szállodák és panziók létesítésére és szállodák felújítására vonatkozó pályázati felhívások beadási határidejét, a térségi turisztikai stratégiai célok, így a magas minőségű fejlesztések megvalósulása érdekében. Az eredeti, 2018. március 14-i határidő helyett 2018. április 16-ig lehet benyújtani a pályázatokat. A 2018 március 14-i szakaszhatárig, valamint a 2018 április 16-i szakaszhatárig benyújtott pályázatok nem együttesen kerülnek elbírálásra. A hivatalos közlemény mindezek alapján arra utal, hogy március 14-én szakaszhatár lesz, és az első szakasz értékelése az eddig az időpontig beküldött pályázatokra vonatkozik majd.

Annak érdekében, hogy a magyarországi kereskedelmi szálláshelyek és desztinációk még inkább megfeleljenek a XXI. századi turizmus kihívásainak és a vendégek igényeinek, elengedhetetlen a minőségi és megfelelően fenntartható szállodai kínálat biztosítása. Ezeknek a céloknak az elérését segítik elő a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció TFC-1.1.2-2018 és TFC-1.2.1-2018 kódszámú, a Balatonra, valamint a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai fejlesztési térségekre vonatkozó pályázati felhívásai, amelyek január 12.-e óta az alábbi linken érhető el.