Megjelent „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című technikai felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című (GINOP-1.2.16-22 kódszámú) technikai felhívás.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 200 milliárd forint. A meghirdetett felhívás technikai jellegű, így új támogatási kérelem benyújtással, új források kihelyezésével nem jár.

A projektekre vonatkozó feltételek megegyeznek a GINOP Plusz-1.2.1-21 felhívás feltételeivel, a technikai felhívásban foglalt eltérésekkel.

A technikai felhívás célja, hogy a korábban a GINOP Plusz-1.2.1-21 azonosítószámú felhívásra beérkezett támogatási igények egy része a 2014-2020-as programozási időszak forrásainak lehívása érdekében szerződés módosítás keretében átforgatásra kerüljön jelen felhívás terhére. Az előzetesen a GINOP Plusz-1.2.1-21 Felhívás keretében támogatott és jelen Felhívás szerinti átforgatással érintett kedvezményezettek az együttműködés keretében korábbi vállalásaik szerint valósítják meg az átforgatott projekteket az Irányító Hatóság által kezdeményezett szerződésmódosítást követően.

Forrás: palyazat.gov.hu