Több idő lesz a pályázatoknál!

A Miniszterelnökség a tervezettnél később nyit meg több uniós pályázatot azért, hogy a pályázók számára elegendő idő jusson a pályázati feltételek megismerésére és a szükséges dokumentumok előkészítésére – áll a tárca által ma kiadott hivatalos közleményben. Az érintett pályázatoknál a leggyakoribb a beadási határidő módosulása, de a benyújtási szakaszok határidejében, a projekt záró kifizetési igénylésének benyújtási határidejében is történt módosítás – derül ki a Portfolio összesítéséből.

Helyi gazdaságfejlesztés

Módosításra került a Helyi gazdaságfejlesztés című – TOP-1.1.3-15 kódszámú felhívás mellékleteként megjelent Zala megyei területspecifikus melléklet a következőkben amárcius 21-i és szeptember 15-i benyújtási szakaszok összevonásra kerültek egy benyújtási szakasszá. Az új benyújtási határidő április 15.

Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítés

Módosult a Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítés című – VP-6-7.4.1.1-16 kódszámú felhívás beadásának kezdő időpontja, melynek értelmében a támogatást igénylők 2016. április 11-től nyújthatják be támogatási kérelmeiket.

Helyi Fejlesztési Stratégiák elkészítésének támogatása

A Helyi Fejlesztési Stratégiák elkészítésének támogatása című – VP-19-1-15 kódszámú felhívásban, a projekt fizikai befejezésének tervezett napja 2016. június 10-re módosult. A projekt keretében a 2015. november 1. – 2016. június 10-ig terjedő időszakra vonatkozó költségek számolhatók el. A projekt záró kifizetési igénylésének benyújtási határideje 2016. július 31-re módosul.

Zöldkarikás Játékok

Módosult a Zöldkarikás Játékok – Komplex szemléletformálási program című – KEHOP-5.4.2 kódszámú felhívás beadási határideje 2016. április 29-re módosult.

Kormányzati hálózatok konszolidációját, kapacitásainak, teljesítményének növelése

Módosult a Kormányzati hálózatok konszolidációját, kapacitásainak, teljesítményének növelését támogató felhívás. Ennek alapján a felhívás 4.3. pontja a támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja pontjában szereplő beadási határidő 2016.05.02. napjára módosult.
Portfolio cikk továbbolvasása